Wiosna w kalendarzu zapowiada prędzej czy później rozpoczęcie sezonu grillowego. Tu muszę was uprzedzić: jeśli dorobiliście się domu z ogródkiem, to zwykły ruszt już nie wystarczy. Jak organizuje się kuchnię na powietrzu? Zerknijcie tylko...
Autorką kuchennego jajka (bo tak nazywa się projekt - EGGo) jest Ирина Жданова. Jest w nim miejsce na wszystko, co w kuchni niezbędne: zlew z dużym zapasem wody, blat roboczy, kuchenka, grill itp. W dodatku urządzenie jest mobilne, z powodzeniem zapakujemy je na dach samochodu lub do namiotu w razie deszczu.
A tu znacznie bardziej klasyczna w formie alternatywa - kuchnia Cheope z Mobile Cooking Design. Wykonany ze stali nierdzewnej kompakt wyposażony jest w grill, dwupalnikową kuchenkę oraz zlew z elastycznymi dyszami, które łatwo rozciągnąć.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz